Mobirise Web Site Builder

ZNANJE I MOGUĆNOSTI 
/BENZINSKE CRPKE/

Kompletno reklamno-informativno opremanje benzinskih crpki

Kod reklamno-informativnog opremanja benzinskih crpki, osim što je potrebno osigurati visok standard  vizuelnog efekta, mora se imati u vidu i sigurnosni aspekt cijelog projekta.

Standardni elementi opremanja su: najavne i putokazne table na prilazima, piloni  na ulazu u objekt  (usmjerivači ulaz/izlaz), između objekta i ceste stupna reklama odnosno totem sa digitalnim prikazom cijene  i jarboli sa zastavama. Na samom objektu to opšiv nadstrešnice-friz, opšiv stupova i prostora iznad automata za točenje goriva-mali frizevi između automata, grafičke oznake vrsta goriva na stupovima, raznih obavijesti i upozorenja, reklame (logotip i naziv) na frizu, reklame na ulazu u objekat (prodavaonicu, kafić i/ili restoran), zatim razno obilježavanje prostorija, kase i sl. u unutrašnjosti objekta, pokretne oznake za istakanje goriva i slično.


Za prikaz naših mogućnosti, za Vas smo izdvojili kompletno uređenje KTC bencinske postaje u Krapini i benzinske postaje Brala:

Za KTC d.d. smo osmislili izgled i izradili polupilone, dekorativne obloge za stupove, pretince za vodu, smeće i rukavice, dekorativni friz na zgradi, panaflex display za krov poslovnice i totem. Polupiloni su izvedeni od aluminija plastificiranog u narančastu boju. Na pilone su postavljeni plexiglass elementi sa logom KTC i brojem polupilona. Oblozi stupova su izvedeni od aluminija, plastificiranog u srebrnu boju, međusobno povezani sa polupilonima. Friz dekorativne trake je izveden od aluminijskog okvira sa licem od plexiglassa LED rasvjetom. Montiran je na krov nadstrešnice benzinske postaje. Na krov poslovnice smo stavili panaflex display izveden od aluminijskog okvira i lica od pvc pnaflex platna sa apliciranom translucentnom folijom.

Totem je izrađen kombinacijom željeza, aluminija, plexyglassa i LED rasvjete i ugrađeno je 8 semafora za cijene benzinskih derivata.

Rasvjeta je izvedena LED diodama.

Kompletno uređenje benzinske postaje Brala