mobirise.com

REKLAMNI STUPOVI
TOTEMI

S reklamnim stupom - totemom Vaša će tvrtka dobiti na ozbiljnosti te ćete obogatiti reklamnu signalizaciju.

Reklamnim stupom - totemom Vaša će tvrtka dobiti na ozbiljnosti te ćete obogatiti reklamnu signalizaciju. Moguće su izvedbe raznih dimenzija i oblika, polu ili kompletno osvijetljeni, ovalni, ravni i sl.


Lica možemo izraditi iz plexyglassa, panaflexa, aluminija - eloksiranog ili plastificiranog.


Lice totema može biti prorezano na mjestima logotipa i reklamnih poruka. Oslikavanje lica se izvodi translucentnom folijom, digitalnim tiskom ili direktnim printom na panaflex lice.


Uz totem dolazi anker koji se ugrađuje u betonski temelj.


Osvjetljenje totema može biti unutarnje ili vanjsko. Rasvjetu možemo izvesti s fluo cijevima ili LED diodama.


Ovako izrađeni totemi vidljivi su iz velike daljine i idealni su za montažu na cestovnim pravcima.

Izdvojeno:

KTC - Benzinska postaja Krapina: Za KTC d.d. smo osmislili izgled i izradili polupilone, dekorativne obloge za stupove, pretince za vodu, smeće i rukavice, dekorativni friz na zgradi, panaflex display za krov poslovnice i totem. Polupiloni su izvedeni od aluminija plastificiranog u narančastu boju. Na pilone su postavljeni plexiglass elementi sa logom KTC i brojem polupilona. Oblozi stupova su izvedeni od aluminija, plastificiranog u srebrnu boju, međusobno povezani sa polupilonima. Friz dekorativne trake je izveden od aluminijskog okvira sa licem od plexiglassa LED rasvjetom. Montiran je na krov nadstrešnice benzinske postaje. Na krov poslovnice smo stavili panaflex display izveden od aluminijskog okvira i lica od pvc pnaflex platna sa apliciranom translucentnom folijom. 

Totem je izrađen kombinacijom željeza, aluminija, plexyglassa i LED rasvjete i ugrađeno je 8 semafora za cijene benzinskih derivata.

Rasvjeta je izvedena LED diodama.


Ovim putem se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.