Reklamni stupovi - totemi

Nova Forma d.o.o. u svojoj ponudi nudi reklamne stupove - toteme kao vanjsko ili unutarnje reklamno rješenje dostupno u raznim dimenzijama i oblicima.

reklamni stupovi - totemi

Reklamni stupovi ili totemi vanjski su i unutarnji reklamni elementi koji se mogu izraditi u raznim dimenzijama i oblicima. Primarno se primjenjuju za vanjsko reklamno označavanje poslovnog objekta, najčešće za velike komplekse kojima je bitna vidljivost s velike udaljenosti, bilo da se radi o proizvodnim pogonima, benzinskim crpkama ili trgovačkim centrima.


Reklamnim stupom lako možete izdvojiti vaše poslovanje od okoline, neovisno o tome radi li se o industrijskoj zoni i želite da vas vaši dobavljači i klijenti mogu lako pronaći ili pak o uslužnom objektu - pumpi ili trgovini - za koju želite osigurati vidljivost već s cestovnog pravca. Vaša tvrtka postavljanjem totema dobit će na ozbiljnosti i znatno obogatiti reklamnu signalizaciju.


S obzirom na različite potrebe naših klijenata, moguće je izvesti totem u raznim dimenzijama. VIšemetarski reklamni stupovi idealni su za vanjsko reklamno označavanje, dok su manji, mini totemi, dobro rješenje za promociju poslovanja na raznim sajmovima.


Nova Forma dugi niz godina proizvodi različite vrste totema, pa tako naš tim grafičkih dizajnera s vama razrađuje ideju koju ste donijeli, počevši od oblika, preko osvjetljenja do načina izvedbe poruke koju želite prenijeti. Iskustvo naših stručnjaka važan je segment u našem poslovanju te možete biti sigurni da ćemo našim savjetima i znanjem nastojati dovesti u stvarnost vašu viziju.


Totem se tako može kompletno ili polu-osvijetliti, napraviti ravnim ili ovalnim, sa frizom ili bez friza, a sama lica se mogu izraditi iz plexiglassa, panaflexa i aluminija - eloksiranog ili plastificiranog. Oslikavanje lica se izvodi translucentnom folijom, digitalnim tiskom ili direktnim printom na panaflex lice, a ukoliko želite nešto drugačije, totem možemo prorezati na mjestima logotipa i reklamnih poruka. Osvjetljenje može biti unutarnje ili vanjsko, a rasvjeta se izvodi fluo cijevima ili LED-om. Uz totem dolazi anker koji se ugrađuje u betonski temelj. Ovisno o potrebi, u totem se mogu ugraditi i razni display ekrani.


Samo neki od naših klijenata su drogerije Bipa, benzinske postaje KTC, hotel Lone, punionice Elen i brojni drugi.

Za KTC d.d. benzinsku postaju Krapina smo osmislili izgled i izradili polupilone, dekorativne obloge za stupove, pretince za vodu, smeće i rukavice, dekorativni friz na zgradi, panaflex display za krov poslovnice i totem. Polupiloni su izvedeni od aluminija plastificiranog u narančastu boju. Na pilone su postavljeni plexiglass elementi sa logom KTC i brojem polupilona. Oblozi stupova su izvedeni od aluminija, plastificiranog u srebrnu boju, međusobno povezani sa polupilonima. Friz dekorativne trake je izveden od aluminijskog okvira sa licem od plexiglassa LED rasvjetom. Montiran je na krov nadstrešnice benzinske postaje. Na krov poslovnice smo stavili panaflex display izveden od aluminijskog okvira i lica od pvc pnaflex platna sa apliciranom translucentnom folijom. 

Totem je izrađen kombinacijom željeza, aluminija, plexyglassa i LED rasvjete i ugrađeno je 8 semafora za cijene benzinskih derivata.

Rasvjeta je izvedena LED diodama.


Ovim putem se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.