Pultovi i govornice

Nova Forma d.o.o. pultove i govornice izrađuje prema vašim skicama i potrebama, iz različitih vrsta materijala – plexiglassa, aluminija ili drveta.

pultovi i govornice

Pultovi i govornice često su potrebni elementi reklamnog opremanja vašeg poslovanja, najčešće na sajmovima, u konferencijskim salama hotela ili pak za promotivne evente različitih brandova. Kao reklamna pomagala, pultovi i govornice su lako prenosivi i višestruko uporabljivi, što ih čini osnovnim komponentama promotivnih štandova.


Iz tog razloga je bitno da svojim dizajnom i materijalom budu prilagođeni vašim potrebama i željama. Opcije izrade pulta ili govornice su velike, a Nova Forma u svojoj ponudi ima nekoliko različitih tipskih modela. Također je moguće napraviti pult ili govornicu prema vašoj skici i prilagoditi dizajnu kakav želite.


Mogućnosti izrade


Pultove i govornice moguće je izraditi iz različitih materijala, bilo da se radi o plexiglasu, aluminiju ili drvetu, u kombinaciji sa displayjem ili rasvjetom. Isto tako, na pult ili govornicu možemo aplicirati Vaš logotip sitotiskom, PVC folijom ili graviranjem.


Iza Nove Forme stoje desetljeća iskustva u reklamnom opremanju većih i manjih klijenata, pa smo tako pultove i govornice radili u raznim varijantama, bilo da se radilo u potpunosti digitaliziranim i interaktivnim displayjevima ili pak prodajnim štandovima sa odgovarajućim galanterijskim ukrasima. Velika je pogodnost to što kod nas možete napraviti sve što vam treba za opremiti vaše poslovanje – od pulta i govornice, preko informativnih displayja i mini pilona, do svjetlećih i samostojećih reklama u raznim izvedbama.


Iz naše ponude izdvojili bi tipsku govornicu od plexiglassa koja je pogodna za svaku priliku zbog mogućnosti jednnostavnog mijenjanja vizuala koji se postavlja s prednje strane.


Samo neki od naših brojnih klijenata bili su Nova TV, grad Labin, tvrtke Applicon i Imperial Tobacco, Varaždinsku banku, Parilicu.hr i Tvornicu duhana Rovinj d.o.o., za koju smo napravili info pult u obliku prikolice. Naglasili bi i projekt za Hrvatske telekomunikacije za koje smo izradili 14 000 govornica diljem Hrvatske.