Prozirni protekcijski vizir – zaštitni vizir za glavu

Materijal: Veralite/PET-G debljine 0.5 mm
Veličina: Univerzalna 

prozirni protekcijski vizir

Prozirni protekcijski vizir ili zaštitni vizir za glavu dio je naše nove ponude za zaštitu od korona virusa, zajedno s protektor kutijom i prozirnim protekcijskim vizirom. Radi se o izdržljivom, laganom i udobnom zaštitnom viziru za glavu. Napravljen je od prozirne i fleksibilne plastike, prilagodljive svakom obliku lica. Dolazi s podesivom trakicom za glavu i mekanim jastučićem za čelo za što udobnije korištenje. Proizvodi se u jednoj, univerzalnoj veličini za sve.


Zaštita za cijelo lice - prozirni protekcijski vizir


Prednost ovih plastičnih vizira je što osiguravaju zaštitu za cijelo lice. Zahvaljujući svom fleksibilnom dizajnu, zaštitni vizir pokriva glavu od čela do brade. Pri tome je najbitnije naglasiti kako zaštitni vizir za glavu u potpunosti pokriva oči, nos i usta te tako štiti vaše lice od kapljica koje se prenose preko dnevne komunikacije s drugim ljudima, kašljanja i kihanja. Najveća prednost zaštitnog vizira je u tome što ostavlja dovoljno mjesta između lica i vizira za nošenje zaštitne maske, naočala i šešira.


Iznimno su praktični u većini radnih okolina jer donose zaštitu bez znojenja, osjećaja vlažnosti i težine tijekom cijelog radnog vremena. Ako želite dodatnu zaštitu maskom, zajedno predstavljaju odličnu barijeru od virusa i drugih stranih tijela s kojima možete doći u doticaj na dnevnoj bazi. U slučaju da nosite naočale, koje su podložne zamagljivanju ako ih nosite sa zaštitnom maskom, vizir predstavlja bitno olakšanje u obavljanju dnevnih aktivnosti.


Vizir je izrađen od PET-G plastike, poznate kao i Veralite, debljine 0.5 mm, što omogućava odličnu vidljivost prilikom korištenja, bez magljenja i zagušljivosti koje se asociraju s običnom maskom za lice. Protekcijski vizir ostaje kristalno čist nakon duže upotrebe, a može se koristiti uvijek iznova jer je vizir spreman za novu upotrebu nakon temeljite dezinfekcije.


Veralite protekcijski viziri najčešće se koriste u frizerskim i kozmetičkim salonima, restoranima, skladištima, uredima i školama, u zatvorenom i na otvorenom.