Projekti
/Turizam/

Nova Forma d.o.o. pruža Vam kompletno reklamno-informativno opremanje hotela , kampova, turističkih i apartmanskih naselja te ugostiteljskih objekata.

turizam

Turizam i ugostiteljstvo bitni su segmenti užitka i svakodnevnog opuštanja, dok se objekti namjenjeni za jednu od te dvije djelatnosti natječu za pažnju svojih korisnika. Upravo iz tog razloga kompletno reklamno-informativno opremanje objekata predviđenih za turizam ili ugostiteljstvo važan je segment uspostavljanja direktnog kontakta sa posjetiteljima. Zanimljive reklame, ugodne boje i posvećenost detaljima mogu znatno doprinijeti cjelokupnom dojmu i upečatljivosti prostora te osigurati ponovni dolazak i zadovoljstvo krajnjih korisnika.


Proces reklamno-informativnog opremanja turističkih i ugostiteljskih objekata opsežan je posao koji Nova Forma izvodi brzo, profesionalno i učinkovito. Maksimalna posvećenost detaljima pri kompletnom opremanju takvih objekata je nužna kako bi se osiguralo zadovoljstvo naših klijenata i njihovih krajnjih korisnika, bilo da se radi o izradi proizvoda za vanjsko ili pak unutarnje obilježavanje (elementi informativnog karaktera ili elementi interijerskog vizuala).


Hoteli, kampovi, turistička i apartmanska naselja reklamno-informativno opremanje smatraju važnim segmentom uspostavljanja vizualnog identiteta te je isti najčešće jasno definiran knjigom standarda koja doprinosi brandingu i osiguravanju određene razine usluge. Ipak, često se javljaju dodatni i posebni zahtjevi naših klijenata koji su najčešće usmjereni na što jednostavnije snalaženje u objektu i oko njega u obliku unutarnje i vanjske signalizacije.


Standardni reklamni elementi su:

unutarnji:

    - informativni (brojevi, direkcionali, putokazi, razne oznake), čiji je cilj osigurati snalaženje na prostoru hotela ili drugog ugostiteljskog objekta;

    - mini-piloni za prikaz različitih segmenata ponude objekta,

    - recepcijske oznake,

    - stalci za brošure i slične materijalne informativnog sadržaja,

    - nosači informacija koji upućuju na ponudu objekta;

• vanjski

    - displej ili svjetleće reklame u potpunosti izrađene prema željama klijenta, izvedene s ravnim ili izbočenim licima od plexiglassa ili prorezanog aluminija;

    - totemi za signalizaciju ili naznaku različitih elemenata ponude nekog objekta, izvedeni od plexiglassa, panaflexa ili prorezanog aluminija.


Samo neki od naših klijenata su Hotel Amabilis Selce, D-Marin-Dogus Grupa, Hostel Taban Zagreb, Hotel Lone Rovinj, Caffe bar Ritam grada Zagreb, Hotel Hilton Costabella u Rijeci i drugi.