Projekti
/Trgovine i shop centri/

Nova Forma d.o.o. pruža vam kompletno reklamno-informativno opremanje trgovina i shopping centara.

trgovine i shop centri

Promocija proizvoda putem elemenata vizualne komunikacije posebno je važan i ujedno najbolji način plasiranja proizvoda na tržište, bilo da se radi o tržnom i shopping centru, trgovini ili auto salonu. Potreba za originalnošću, za privlačenjem pažnje potencijalnih kupaca i/ili interesenata najčešće traži kompletno reklamno-informativno opremanje trgovina svake vrste.


Imajući to u vidu uglavnom je riječ o kompletnom reklamnom opremanju, uključujući:

• informativno-putokazne oznake

    - putokazne table

    - info table,

    - banderašice i sl.

• vanjsko reklamno opremanje

    - krovne reklame,

    - 3D znaci i slova,

    - fasadne reklame,

    - svjetleće trake na objektu,

    - svjetleći bilbordi na objektu,

    - stupne reklame,

    - svjetleći totemi),

• unutrašnje reklamne oznake i informatiku

    - usmjerivači,

    - trake,

    - info totemi,

    - piktogrami,

    - razni tipovi stalaka),

• dekorativna rasvjeta

• te druge elemente prema posebnim zahtjevima klijenta.


Zahtjevi naših klijenata uvijek su nam poticaj na daljnje razvijanje, bilo da se radi o našim tehnologijama izvedbe, kvaliteti materijala i izrade ili pak kreativnosti našeg tima stručnjaka. Upravo zato svaku želju naših klijenata smatramo i gledamo kao novi izazov čija nam realizacija postaje prioritet, a kvalitetu finalnog proizvoda ostvarujemo bez kompromisa po pitanju bilo kojeg od dijelova procesa.


Uspješno ostajemo u korak s najsuvremenijim trendovima reklamne i marketing industrije te konstantno unapređujemo svaki aspekt kreiranja proizvoda na zadovoljstvo naših novih i dugogodišnjih klijenata.


Trgovine i shopping centri usko su vezani uz sve vrste reklamnih proizvoda, s obzirom da isti na unikatan način upućuju kupce i korisnike na svo potrebno znanje koje prodavatelj želi da imaju. Bilo da se radi o lokaciji, cijeni ili specifikama proizvoda, sve je moguće istaknuti na upadljiv i kreativan način. Nova Forma godinama posluje s najrazličitijim vrstama trgovinskih objekata, a samo neki od njih su Perfecta Dreams, Tulla Topken, Color trgovina – Požega, ljekarne Joukhadar, Auto Zubak, Kopitarna, Auto Zubak, Bipa te bio&bio.