Projekti
/Plavi program/

Nova Forma d.o.o. pruža Vam kompletno reklamno-informativno opremanje hotela , kampova, turističkih i apartmanskih naselja te ugostiteljskih objekata.

plavi program

Kao kompanija, Nova Forma oduvijek je znala udovoljiti zahtjevima i projektima svakovrsnih klijenata. Osim opremanja prostora i izrade čitavih konstrukcija namijenjenih za potrebe sajmova, u našoj ponudi možete pronaći i sve vrste proizvoda od plexiglassa i ostalih materijala koji će zadovoljiti vaše potrebe za opremanjem broda, stiliziranjem njegovih površina te kvalitetnim sigurnosnim elementima.


Sve navedeno spremni smo isporučiti kroz više navedenih proizvoda u koje ubrajamo:

• valobrane

• bokaporte

• brodske prozore

• poklopce

• vrata

• i druge elemente za interijere brodova.


Ako postoji potreba, sve navedeno u mogućnosti smo izraditi prema bilo kakvim skicama, šablonama ili uzorcima te vam pomoći u osmišljavanju istih. Vaša vizija i ideja ovdje postaju našim zadatkom te možete biti sigurni da će sama realizacija pratiti najviše standarde kvalitete. Da istu možete uvijek očekivati od Nove Forme, garantiramo i čitavim nizom dosad uspješnih projekata koje smo kao kompanija izveli pri opremanju plovila. Vrijednost ovih projekata varira u njihovoj opsežnosti, ali ono što će uvijek ostati isto naša je posvećenost savršenoj izvedbi te prilagodba svakom, pa i najmanjem detalju kojeg klijent želi.


Drugačije izvedbe uvijek su moguće, od zatamnjenog stakla, zavijenih uglova i svega ostalog, Nova Forma je tu da sasluša ideju i na kraju izvede projekt. Stalna komunikacija s klijentom omogućava nam posebnu preciznost pri izradi te ujedno i sigurnost da će proizvod odlikovati svi traženi elementi uz efikasnu izvedbu u najkraćem mogućem roku. Frekvencija ovakvih potreba i projekata uvelike je ovisna o najrazličitijim faktorima, među koje sigurno spadaju vremenski uvjeti, mogućnost skladištenja ili sidrenja plovila te njegovo prijašnje stanje, stoga smo svjesni da svaki od proizvoda u ovoj kategoriji mora zadovoljavati određene kriterije dugovječnosti i otpornosti kako bi svom korisniku pružio maksimalnu sigurnost i uživanje bez briga.


Bez obzira na gabarite projekta, njegovu ukupnu zahtjevnost te materijale nužne za proizvodnju, spremni smo se maksimalno posvetiti savršenoj izvedbi zbog čega nas uvijek možete kontaktirati s povjerenjem.