Projekti
/Koncept i dizajn/

Nova Forma d.o.o. pruža Vam kompletnu uslugu, od početne ideje, izrade koncepta, dizajna i projektiranja, preko izrade i montaže, pa do održavanja i servisa svih elemenata vizualne komunikacije.

koncept i dizajn

Kada govorimo o ideji, znamo da se radi o zamisli nečega što tek treba postati stvarno. To znači da će idući korak u rukama naših iskusnih profesionalaca biti izrada vizualnog koncepta pomoću kojeg će sva daljnja postupanja biti precizna, efikasna i kvalitetna. Možete biti sigurni da ćemo glede dizajna i projektiranja uložiti svo svoje stručno znanje i iskustvo kako bi koncept ideje pretvorili u tako dizajniran projekt koji je najbolje i najlakše uspješno izraditi i montirati.


Uz to, svjesni smo potrebe i spremni raditi na održavanju, servisirajući sve navedene elemente vizualne komunikacije. Pojedinačnim segmentima poslovnog procesa se posvećujemo profesionalno i odgovorno, nastojeći osigurati našim suradnicima i kooperantima stabilnost u suradnji, a zaposlenicima zadovoljstvo. Upravo iz tog razloga, spremni smo odgovoriti svakom novom izazovu koji postavite pred nas jer je naša poslovna politika utemeljena na izgradnji i njegovanju dugoročnih i kvalitetnih odnosa te društveno odgovornom poslovanju.


Glede korisnih savjeta, prije početka rada na bilo kojem zamišljenom projektu, uvijek navodimo važnost preciznosti. Pod ovim podrazumijevamo određenu jasnoću ideje ili zamisli pomoću koje su idući koraci bitno lakši za poduzimanje. Dok franšizni klijenti s ovim nemaju mnogo problema, radeći po točno dogovorenim i unaprijed poznatim specifikacijama, oni drugi mogu se pronaći bez precizne definicije sa samo generalnom idejom u mislima. Ne brinite, za Novu Formu ni to nije problem jer zajedno s vama možemo krenuti i od vrlo osnovnih stvari i bazičnih koncepata. Naš tim stručnjaka pomaže vam konkretizirati i zatim finalizirati zamisao te ju kroz korištenje vrhunskih materijala u rukama iskusnih operatera pretvoriti u stvaran i savršen fizički proizvod.


S obzirom na sve rečeno, možete imati povjerenja u nas, bilo da ste u svoju ideju sigurni do zadnjeg detalja ili vam je potrebna pomoć jer krećete od nule. Sposobni smo se prilagoditi svakom klijentu i već godinama ispunjavamo zahtjeve istih, bilo da su sasvim egzaktni ili vrlo fluidni u kreativnom pokretu.