Projekti
/Info pultovi i sajmovi/

Kompletno reklamno-informativno opremanje informacijskim pultovima te opremanje sajmova.

info pultovi i sajmovi

Bez obzira radi li se o velikom događanju, festivalu ili izložbi, sposobni smo u potpunosti se prilagoditi traženim specifikacijama vezanim uz same fizičke dimenzije ili parametre tražene od organizatora, kreirajući proizvod koji zadovoljava svaki traženi standard kvalitete, kao i želju samog klijenta. Pri izradi info pultova za sajmove i drugog opremanja sajmova, važno je razmotriti potrebe i korist krajnjeg korisnika koje ćemo mi zatim pri izradi osiguravati besprijekornom kvalitetom materijala i preciznim stručnim radom. Od čeličnih konstrukcija do plexiglassa, dorasli smo svakom zadatku i naš će proizvod biti ozbiljna reprezentacija vaše vizije i naše stručnosti.


Standardni reklamni elementi, najčešće traženi na sajmovima, su:

• display ili svijetleće reklame, koje se mogu izvesti u tipiziranim ili dimenzijama prema Vašim specifičnim potrebama.

natpisi ili oznake rađeni iz širokog spektra materijala, kao što su plexiglass, aluminije, forex, inox, mesing itd.


Također su traženi i posebni elementi interijerskog vizuala, poput:

mini-pilona ili manjeg izložbenog stupa na kojem možete izložiti vašu reklamu;

• recepcijskih oznaka

stalaka za brošure ili proizvode

• te nosača informacija.


Kod izrade info pultova i opremanja sajmova potrebno je uzeti svaki segment u obzir, od malih čak sićušnih dijelova i detalja, sve do kompletnog koncepta i izvedbe potporne konstrukcije. S obzirom na raznovrsnost uporabnog materijala, proces izrade varira, ali Nova Forma garantira sveukupnom kvalitetom konačnog rezultata. Naši su klijenti uvijek bili zadovoljni s proizvodima ove kategorije, bilo da su iste trebali za velika događanja i značajan broj korisnika ili potrebe manjeg opsega.

Kao ogledni projekt u potpunosti dizajniran po smjernicama i parametrima naručitelja izdvojili bi info pult – prikolicu napravljenu za Tvornicu duhana Rovinj d.d. Prikolica se sastoji od čelične konstrukcije, čeličnog podvozja sa četiri gume, aluminijska obloga, a osvjetljenje je izvedeno sa LED rasvjetom.