Led paneli

Nova Forma d.o.o. odnedavno u svojoj ponudi nudi i led panele u raznim dimenzijama, u potpunosti prilagođene namjeni.

led paneli

Reklamno-informativno opremanje trgovina, benzinskih pumpi, banaka i raznih turističko-ugostiteljskih objekata važna je podloga kvalitetne promocije vašeg poslovanja. Iako marketing nije samo reklama, Nova Forma nastoji kvalitetno ispuniti vaše potrebe za reklamnim oglašavanjem, bilo da se radi o samostojećim slovima, neonskim znakovima ili totemima.


Novitet u našoj ponudi, LED paneli nastali su kao odgovor na potrebu klijenata za svjetlećim panelima raznih dimenzija, koji daju jednaku rasprostranjenost svjetla. S obzirom da se mogu napraviti u veličini koju želite, prikladni su za primjenu unutar i izvan poslovnih prostora, bilo da se radi o reklami za pojedinačne brendove unutar objekta, informativnim panoima ili displayju kojim želite naznačiti prostor vašeg poslovanja u većem trgovačkom centru ili nizu drugih trgovina.


Njihova potpuna prilagodljivost vašim željama izvrsna je prilika za izdvajanjem od konkurencije originalnošću i kreativnošću, ali i jednostavan način za ostvarivanje prve komunikacije s potencijalnim kupcem ili klijentom - one vizualne. Već tu možete jasno naznačiti o kakvom poslovanju se radi i koja je misao vodilja vašeg branda.


Način izrade LED panela


LED paneli izrađeni su od plexiglass ploče koja je ravnomjerno gravirana u određenom rasteru. Sama lica dizajniraju se i proizvode prema vašem prijašnjem nacrtu ili sukladno dogovoru s našim timom stručnjaka. Izvode se digitalnim tiskom na backlight film ili translucentnom folijom apliciranom na bijeli plexiglass. Folije u ponudi Nove Forme dolaze u širokom spektru boja te možete na licu mjesta odabrati točnu nijansu za vašu reklamu.


Ovakvo prorezivanje u kombinaciji sa osvjetljenjem koje je izvedeno LED diodama dodatno skreće pozornost na elemente koje želite istaknuti LED panelom. Gravirani plexiglass paneli se ugrađuju u aluminijske profile po želji kupca, koji se mogu plastificirati u boju po želji kako ne bi previše odskakali od same reklame.


Samo neki od naših brojnih klijenata su trgovački lanac Konzum, drogerije Bipa te brojni drugi trgovački i ugostiteljski objekti koji su našli razne primjene za LED panele.