Korona protektor – prozirna plexiglass protekcija za pult-blagajne

Materijal: Plexiglass debljine 5 mm
Veličina: 750x560x560 mm 

korona protektor

Korona protektor ili prozirna plexiglass protekcija za pultove i blagajne dio je naše nove ponude za zaštitu od korona virusa, zajedno s protektor kutijom i prozirnim protekcijskim vizirom. Osmišljen je s ciljem što veće zaštite radnika u uslužnim djelatnostima, kao što su trgovine, kozmetički saloni i ljekarne, od potencijalne kapljične zaraze korona virusom. Napravljen je od prozirnog plexiglassa vrhunske kvalitete debljine 5 mm. Osnovna dimenzija korona protektora je 750x560x560 mm, no ovisno o potrebi i dogovoru, mogu se promijeniti u željenu veličinu.


Korona protektori namijenjeni su za uporabu u većini uslužnih djelatnosti. Prozirni su kako bi se mogla zadržati ista razina komunikacije s mušterijama uz veću zaštitu radnika i njihove sigurnosti od moguće zaraze korona virusom putem kašljanja ili kihanja. Otvori na dnu predviđeni su za daljnju interakciju i obavljanje poslova kako bi se osiguralo neometano obavljanje djelatnosti, primjerice u kozmetičkim salonima i mjenjačnicama.


Postavljanje korona protektor pregrade


Protekcija za pultove i blagajne lako se može sastaviti na licu mjesta, odmah po dostavi. Potrebno je umetnuti nogare u za to već predviđene utore i postaviti pregradu tamo gdje želite napraviti fizičku barijeru koja ne ometa interakciju s mušterijama u zatvorenom prostoru. Korona protektor je također prenosiv jer je puno lakši od staklenih pregrada i postoji manja mogućnost oštećenja prilikom rukovanja. Higijenu je jednostavno održavati jer se protekcija može pobrisati sredstvom za čišćenje po vašem izboru, bilo da se radi o vodi i sapunu ili dezinficijensu.


Sprječavanje zaraze korona virusom glavna je svrha ove protekcije za pultove i blagajne, uz što jednostavniju implementaciju u vaše dosadašnje poslovanje, bilo da se radi o kozmetičkim salonima, trgovinama, ljekarnama, bankama ili drugim sektorima rada. Proizvodnjom pregrada Nova Forma, tvrtka s dugogodišnjim iskustvom izrade predmeta od plexiglassa, nastojala je doprinijeti sprječavanju daljnjeg širenja zaraze korona virusom i održavanju zdravlja radnika u uslužnim djelatnostima.