Benzinske crpke

Nova Forma d.o.o. pruža Vam kompletno reklamno-informativno opremanje benzinskih crpki.

benzinske crpke

Benzinske crpke i njihovo reklamno-informativno opremanje opsežan je i zahtjevan proces tijekom kojeg je bitno obratiti pozornost na dva važna standarda. Prvi je osiguravanje visokog nivoa vizualnog efekta i identiteta, a drugi je pridržavanje sigurnosnih aspekata koji su toliko važni za benzinske crpke.


Opremanje benzinskih crpki tako iziskuje visoku razinu stručnosti i posvećenosti detaljima, bilo da se radi o reklamnim elementima čiji je glavni cilj privući pažnju vozača s velike udaljenosti, izgledu same benzinske crpke koji mora ostati unutar odrednica grafičkog standarda i želja naših klijenata ili pak o informacijama i upozorenjima nužnima za jednostavnost poslovanja.


Standardni elementi opremanja benzinskih crpki su:

• najavne i putokazne table na prilazima,

• piloni na ulazu u objekt (usmjerivači ulaz/izlaz),

totem ili stupna reklama s digitalnim prikazom cijene između objekta i ceste

• jarboli sa zastavama

• elementi reklamnog opremanja samog objekta

    - opšiv nadstrešnice – friz,

    - opšiv stupova i prostora iznad automata za točenje goriva – mali frizevi između automata,

    - grafičke oznake vrsta goriva na stupovima

    - razne obavijesti i upozorenja,

    - reklame (logotip i naziv) na frizu,

    - reklame na ulazu u objekt (prodavaonicu, kafić i/ili restoran)

    - razno obilježavanje prostorija, kase i sl. u unutrašnjosti objekta,

    - pokretne oznake za istakanje goriva i sl.


Za Vas smo izdvojili kompletno uređenje KTC benzinske postaje u Krapini i benzinske postaje Brala.


Za KTC d.d. smo osmislili izgled i izradili polupilone, dekorativne obloge za stupove, pretince za vodu, smeće i rukavice, dekorativni friz na zgradi, panaflex display za krov poslovnice i totem. Polupiloni su izvedeni od aluminija plastificiranog u narančastu boju. Na pilone su postavljeni plexiglass elementi sa logom KTC i brojem polupilona. Oblozi stupova su izvedeni od aluminija, plastificiranog u srebrnu boju, međusobno povezani sa polupilonima. Friz dekorativne trake je izveden od aluminijskog okvira sa licem od plexiglassa LED rasvjetom. Montiran je na krov nadstrešnice benzinske postaje. Na krov poslovnice smo stavili panaflex display izveden od aluminijskog okvira i lica od pvc pnaflex platna sa apliciranom translucentnom folijom. Totem je izrađen kombinacijom željeza, aluminija, plexyglassa i LED rasvjete i ugrađeno je 8 semafora za cijene benzinskih derivata. Rasvjeta je izvedena LED diodama.

Kompletno uređenje benzinske postaje Brala