Display i svjetleće reklame

Nova Forma d.o.o. proizvodi široku paletu displayja, svjetlećih reklama, bilo da su vam potrebne u tipiziranoj ili dimenziji prema želji.

display i svjetleće reklame

Display i svjetleće reklame novost su u ponudi Nove Forme. Radi se o reklamama čije su dimenzije uglavnom tipizirane, no mogu se prilagoditi i napraviti prema specifičnim potrebama naših klijenata. Mogućnosti izvedbe su raznolike, pa se tako i displayjevi mogu koristiti u razne svrhe, bilo da vam je potrebna reklama koja se montira na krov ili pročelje zgrade.


Mogućnosti izrade


Bokovi za display i svjetleće reklame izrađuju se od aluminijskih profila koje u Novoj Formi sami pigamo i proizvodimo, ovisno o potrebi. Aluminijski bokovi se mogu eloksirati ili plastificirati u željenu boju, kako bi se što bolje uklopili u cjelokupnu reklamu.


Opcije izrade lica su velike, pa tako lica možemo napraviti ravnima ili izbočenima, sa ravnim ili zaobljenim uglovima, od pleksiglassa ili aluminija. Ukoliko se odlučite za varijantu sa licem od pleksiglassa, željene natpise izvodimo translucentnom folijom ili digitalnim tiskom. Aluminijska lica mogu se plastificirati u željenu boju i zatim izrezati na mjestima logotipa ili natpisa kako bi se postigao dojam pozitiva. Rasvjeta se izvodi fluo cijevima ili LED diodama, prema želji i potrebi klijenta.


Displayji i svjetleće reklame u potpunosti se mogu prilagoditi željenom dizajnu i oblikom. Kao primjer displayja u određenom obliku izdvojili bi reklamu za tvrtku Audio Pro Artist d.o.o., za koju smo napravili display u obliku gitare čiji bokovi su bili plastificirani u određenu boju, a lica napravljena u kombinaciji plexiglassa i translucentne folije. Svjetleće reklame mogu biti jednostrane ili dvostrane, izvedene kao panaflex, konzolne reklame ili viseće reklame, također prilagodljive oblicima i izvedbom.


Samo neki od naših klijenata su tvrtke Tehnoservis, Glamocco, Audio Pro Artis, Tokić, Blitz-Cinestar d.o.o., BIPA Hrvatska, Hrvatska pošta, Kraš d.o.o. i zračna luka Zagreb.

Od projekata bi izdvojili rebranding svih poslovnica Addiko banke na području Hrvatske te izradu niza proizvoda, od samostojećih svjetlećih slova, preko totema do svjetlećih reklama i displayja.